Spa κατά της κυτταρίτιδας!

Βήμα βήμα πώς να κάνεις μια περιποίηση spa στο σπίτι και φυσικά με home-made καλλυντικά

Υλικά: γκρέιπ φρουτ, ζάχαρη, παγάκια, ένα σαπούνι κατά της κυτταρίτιδας, ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, αιθέριο έλαιο πεύκο, αιθέριο έλαιο δενδρολίβανο, αιθέριο έλαιο tea tree, κανέλα, πράσινη άργιλο σε σκόνη, μαύρο πιπέρι.
scrub κατά της κυτταρίτιδας: 1 ποτήρι κρασιού χυμό γκρέιπ φρουτ και 6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη. Κάνεις μασάζ σε βρεγμένο δέρμα με κυκλικές ανοδικές κινήσεις και ξεβγάζεσαι με χλιαρό νερό. Συνεχίζεις με ένα σαπούνι κατά της κυτταρίτιδας που μπορείς να προμηθευτείς εύκολα από τα χόντος, το σούπερ-μάρκετ ή το φαρμακείο.
λάσπη κατά της κυτταρίτιδας: Σ' ένα μπολ ανακατεύεις: 1 κουταλιά πράσινη άργιλο, 3 κουταλιές πιπέρι, 1 κουταλάκι κανέλα, 3 κουταλιές  ελαιόλαδο και 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο πεύκο. Απλώνεις -μετά το σαπούνι- σε υγρή επιδερμίδα και κάνεις μασάζ για 5 λεπτά στο κάθε πόδι. Ξεβγάζεσαι με κρύο νερό και δεν ξεβγάζεσαι ξανά με σαπούνι, αφήνεις το δέρμα να απορροφήσει τα υλικά της λάσπης.
σύσφιξη με παγάκια: Μετά το ντους, πάρε την παγοθήκη με τα παγάκια. Παίρνοντας 2 παγάκια στο κάθε χέρι, κάνε μασάζ με κυκλικές και ανοδικές κινήσεις, από τα γόνατα μέχρι και τους γοφούς. Επανέλαβε 3 φορές. Την ίδια διαδικασία κάνετε και στην περιοχή της κοιλιάς!
λάδι για μασάζ: Σ' ένα γυάλινο μπουκαλάκι ρίχνεις και ανακατεύεις καλά: 15 κουταλιές της σούπας αμυγδαλέλαιο, 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο tea tree, 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο δενδρολίβανο, 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο πεύκο. Κάνε μασάζ σε καθαρή επιδερμίδα με κυκλικές ανοδικές κινήσεις. Επέμεινε στις πολύ προβληματικές περιοχές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις